Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu, ka sniedzam vislabāko pieredzi mūsu tīmekļa vietnē. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. Lasīt vairāk

Estētiski, funkcionāli, telpai un lietotājiem piemēroti audiovizuāli risinājumi. Individuāli pielāgotas tehnoloģijas birojiem, izglītības iestādēm un publiskajām telpām.

Funkcionalitāte un dizains

Jebkurai telpai piemīt divas pamatvērtības – funkcionalitāte un dizains, un katra rada jebkurai organizācijai nozīmīgu ieguvumu. Vai vienmēr ir jāizdara izvēle starp to, kurai no tām dosiet priekšroku? Atbilde ir nē – pārdomātu un estētisku rezultātu var iegūt, rūpīgi izvēloties interjera dizainu, krāsu gammu, mēbeles un tai piemērotu tehniku. Vienota stila priekšnoteikums ir dabiska saskaņa, tai skaitā audio un video iekārtu iederība kopējā telpas vizuālajā risinājumā. Tāpēc līdzās tehnoloģiskajām iespējām būtisks ir arī ierīču dizains: krāsa, apdares materiāls, novietojums, pieejamība, lietošanas ērtums un citi rādītāji, kas Jūsu izvēlētos risinājumus nemanāmi integrēs katras telpas kopējā noskaņā. 

Atsevišķi mūsu piedāvātie ražotāji ir koncentrējuši savu darbību tieši uz to, lai piedāvātu vienlaikus ergonomiskas un estētiski pievilcīgas tehnoloģijas, piemēram, galda virsmā iestrādātus elektrības pieslēgumus, izvēlētā interjera krāsai atbilstošus monitorus, telpā noslēpjamus skaļruņus un līdzīgus audiovizuālus risinājumus. Tāpat bieži rodas jautājums par to, kā slēpt komunikācijas un vadus, lai pievienotās ierīces joprojām būtu ērti lietojamas. Lai arī kāda būtu Jūsu vīzija par ieplānoto telpu – mēs atradīsim tai īpaši piemērotas tehnoloģijas. 

Kā sasniegt labāko rezultātu?

Mūsu pieredzē atbilstošākos risinājumus iespējams atrast tad, ja procesā esam iesaistīti jau plānošanas un projektēšanas darbu laikā, kad mūsu tehniskie eksperti var sniegt lielāko pievienoto vērtību. Lai izpildītu visaugstākās klientu prasības, jau tehnisko projektu izstrādes laikā sadarbojamies ar klienta arhitektiem un interjera dizaineriem, lai jau sākotnēji varam palīdzēt novērtēt telpu funkcionālās prasības un atbilstošās tehnoloģijas. 

Vizuāli pievilcīgus risinājumus rodam kopā ar mūsu ilggadējiem sadarbības partneriem – gan ar iekārtu ražotājiem visā pasaulē, gan ar pieredzes bagātajiem Latvijas mēbeļu ražotājiem. Uzskatām, ka vienlaikus funkcionālu un estētiski patīkamu rezultātu varam sasniegt sinerģijā starp klientu, arhitektu, ražotājiem un mums – tehnoloģiju profesionāļiem. 

Nepieciešamas pārmaiņas jau iekārtotā birojā, auditorijā vai sapulču telpā? Ja nav iespēju mainīt telpas mēbeles, varam piedāvāt vizuāli piemērotas bezvadu tehnoloģijas, slēptas komunikācijas un vadus, kā arī citus risinājumus bez apjomīgiem ieguldījumiem pārbūvē un jaunu mēbeļu iegādē. 

Funkcionalitāte kopsolī ar estētisku dizainu ir ne vien iespējama, bet pat nepieciešama, lai radītu vislabākos apstākļus Jūsu darbiniekiem, klientiem un viesiem. Audio un video iekārtas telpā var būt tikpat iederīgas kā dekorācijas, ja vien par to rūpējas profesionāļi ar zināšanām par materiāliem, tehnoloģijām un to savietojamību ar mēbelēm. 

Lai arī Jūsu telpas tiktu aprīkotas ar funkcionāliem un estētiski piemērotiem audiovizuāliem risinājumiem, sazinieties ar Biroteh profesionāļiem!

Raksti. Mēs atbildēsim!